Business Angels Academy

De Business Angels Academy, die dit jaar plaatsvond op donderdag 25 april in Autoworld in Brussel, is een jaarlijkse opleidingsdag voor leden en aspirant-leden van BAN Vlaanderen. Deze vindt jaarlijks plaats in het voorjaar.

Via expert-toespraken, praktijkgetuigenissen en workshops worden de investeerders geïnformeerd over de relevante juridische, fiscale, technische en andere aspecten van het Business Angelschap. Topsprekers uit het veld, afgewisseld met getuigenissen van ervaren business angels zorgen voor een kwalitatief sterk onderbouwd programma.

Ook worden er tijdens deze dag voldoende informele momenten voor netwerking voorzien. De dag wordt telkens afgesloten met een investeringsbeurs waarbij zo’n 20 te financieren bedrijven zich voorstellen aan de aanwezige investeerders.

Andere events

23
april 2020
Matching event April
Digitaal
14
mei 2020
Matching Event Mei
Digitaal
18
juni 2020
Gent
Matching Event West
MeetDistrict

Update

BAN Vlaanderen houdt rekening met een nieuwe realiteit die elk van ons beïnvloedt en bezig houdt. We hebben besloten om met het hele team blijven verder te werken en zo bedrijven aan investeerders te matchen. Dat lijkt ons “wijs” in deze omstandigheden.

Onze evenementen en vergaderingen zullen voorlopig zoveel mogelijk virtueel en online gebeuren. Dit betekent concreet dat al onze opleidingen en matching fora zullen aangehouden worden, gebruik makende van alternatieve digitale middelen. Laten we van de nood een deugd maken en deze nieuwe manier van werken, vergaderen en netwerken samen verder ontdekken en uitdiepen. Voor vragen, stuur ons gerust een bericht op info@ban.be of contacteer onze coördinator in uw regio.