Matching Event met Liof (NL) – geannuleerd

Van Lanschot, LIOF en Business Angels Netwerk Vlaanderen slaan de handen in elkaar en nodigen uit voor een uniek cross-border investeringsforum op 12 maart 2020.

Tijdens dit forum zullen in totaal 9 internationale en innovatieve projecten uit Nederland en Vlaanderen zich presenteren. Het is dè ideale gelegenheid om een bestaand netwerk uit te breiden en interessante contacten te leggen met buitenlandse collega’s en ondernemers. Door de krachten te bundelen in één sterk geheel, creëren we op deze wijze grensoverschrijdend meer toegang aan een omvangrijk en nog aantrekkelijker netwerk.

Bekijk hier het programma

Dit evenement vindt plaats op donderdag 12 maart 2020 in een unieke locatie in Genk in de Belgisch Limburgse Kempen:

Hotel Stiemerheide
Wiemesmeerstraat 105
Genk (België)

W: www.stiemerheide.be

Andere events

23
april 2020
Matching event April
Digitaal
14
mei 2020
Matching Event Mei
Digitaal
18
juni 2020
Gent
Matching Event West
MeetDistrict

Update

BAN Vlaanderen houdt rekening met een nieuwe realiteit die elk van ons beïnvloedt en bezig houdt. We hebben besloten om met het hele team blijven verder te werken en zo bedrijven aan investeerders te matchen. Dat lijkt ons “wijs” in deze omstandigheden.

Onze evenementen en vergaderingen zullen voorlopig zoveel mogelijk virtueel en online gebeuren. Dit betekent concreet dat al onze opleidingen en matching fora zullen aangehouden worden, gebruik makende van alternatieve digitale middelen. Laten we van de nood een deugd maken en deze nieuwe manier van werken, vergaderen en netwerken samen verder ontdekken en uitdiepen. Voor vragen, stuur ons gerust een bericht op info@ban.be of contacteer onze coördinator in uw regio.