Opleiding @ Officenter Aalst

In deze opleidingen krijgen de ondernemers praktische tips aangereikt om een gestructureerd business plan te kunnen voorleggen en een presentatie aan business angels te kunnen geven. Anderzijds worden technieken aangereikt voor het onderhandelingsproces met potentiële investeerders.

Inschrijven is zeker aangeraden voor de ondernemers wiens dossier reeds goedgekeurd is voor verspreiding binnen ons netwerk, en op uitnodiging van de betrokken regio-coördinator.

Programma

  • 12u30: Verwelkoming met broodjes & fris

Module 1 door Anthony Brenninkmeijer (Business Angel) – 12u30 – 14u30

  • ‘Ins & Outs van een Term Sheet”
  • ‘Testimonial + Q&A’ door & met Anthony Brenninkmeijer (Business Angel)

Module 2 door Thibaut Claes (Investment Manager bij W.IN.G by Digitalwallonia) – 14u30 – 16u15

  • ‘Fundraising basics’
  • ‘Waardering, hoe begin je eraan?’

Module 3 door Coördinator BAN Vlaanderen – 16u15 – 17u

  • ‘Tips & Tricks voor BA pitch & BA business plan’

Deelnemen

Inschrijven voor de sessie van maandag 4 november kan tot en met donderdag 31 oktober door een mailtje te sturen naar as.steyns@ban.be met vermelding van naam, contactgegevens, onderneming, hoe u met BAN Vlaanderen in contact kwam en welke module(s) u graag wil volgen.

Deelname aan deze sessies is gratis. Indien u, zonder verwittiging, niet komt opdagen kunnen wij een no-show fee aanrekenen.

Meer info? Neem gerust contact met ons op: 011/870.910

Andere events

23
april 2020
Matching event April
Digitaal
14
mei 2020
Matching Event Mei
Digitaal
18
juni 2020
Gent
Matching Event West
MeetDistrict

Update

BAN Vlaanderen houdt rekening met een nieuwe realiteit die elk van ons beïnvloedt en bezig houdt. We hebben besloten om met het hele team blijven verder te werken en zo bedrijven aan investeerders te matchen. Dat lijkt ons “wijs” in deze omstandigheden.

Onze evenementen en vergaderingen zullen voorlopig zoveel mogelijk virtueel en online gebeuren. Dit betekent concreet dat al onze opleidingen en matching fora zullen aangehouden worden, gebruik makende van alternatieve digitale middelen. Laten we van de nood een deugd maken en deze nieuwe manier van werken, vergaderen en netwerken samen verder ontdekken en uitdiepen. Voor vragen, stuur ons gerust een bericht op info@ban.be of contacteer onze coördinator in uw regio.