BUSINESS ANGEL DAG 2017 - donderdag 26 oktober

Exits & Scale-up als thema op de Business Angel Dag 
Kruis donderdag 26 oktober 2017 alvast met rood aan in uw agenda. Dan vindt immers de Business Angel Dag van BAN Vlaanderen plaats. Befaamde experts in hun vakgebied - waaronder de bekende Omar Mohout - maken er een interessante en leerrijke dag van.

Locatie van het gebeuren is de hoogste verdieping van het Van der Valk Hotel op Brussels Airport, vanwaar er een prachtig zicht is op de opstijgende vliegtuigen. Een meer dan symbolische plek voor deze scale-up-dag. Het thema waarrond deze Business Angel Dag draait, is ‘Scale-ups & Exits’. Er komen tal van sprekers hun expertise meedelen.

De meest bekende is ongetwijfeld Omar Mohout. Hij geeft bedrijven inzichten door middel van zijn jarenlange internationale ervaring in het opzetten en uitbouwen van startups. Onder zijn interesses vallen onder meer ook het samenwerken met investeerders die toegevoegde waarde creëren, het bouwen van web- en softwarediensten en het opzetten van adviesraden om de groei van ambitieuze startups te versnellen. Verder komt ook Peter Cowley aan het woord, een gerespecteerde technologische ondernemer én business angel van het jaar in het Verenigd Koninkrijk in 2014-2015. Expert Innovatie Isabel Michiels (Agoria), Business coach Nathalie De Ceulaer (Fortino Capital) en een aantal succesvolle Vlaamse groeiers en hun business angels komen binnen hun domein ook hun ervaringen meedelen.

Algemeen directeur Reginald Vossen spreekt ook over de investeringsbarometer 2017 waarbij ondernemer en business angels bevraagd zijn. Deze worden aangevuld met getuigenissen van ondernemers en business angels. Moderator Cynthia Reekmans zorgt voor een vlot geheel.