Jan Vorstermans aangesteld als fund manager van het Ark Angels Activator Fund

Jan Vostermans, voormalig COO van Telenet, neemt de rol van fund manager op vanaf 1 augustus 2019. Samen met Marc Mommaerts zal hij als fund manager van het Ark Angels Activator Fund de bestaande portfolio van het fonds beheren met het oog op het realiseren van lucratieve en interessante exits.

Jan vervangt Rudi Severijns die vanaf die dag voltijds aan de slag gaat als investment director van het KBC Focus Fund.

“Ik kijk ernaar uit om samen met Marc en het BAN-team de start-ups in de AAAFund-portfolio succesvol te begeleiden. Hiervoor zal ik mijn ervaring en netwerk inzetten om hen te helpen groeien”, aldus Jan Vorstermans.

Het Ark Angels Activator Fund NV is een gesloten risicokapitaalfonds met een kapitaal van € 14,8 miljoen. Het Fonds is erkend als ARKIV en heeft het statuut van Private Privak naar Belgisch recht bekomen. Het Fonds wordt beheerd door een door BAN Vlaanderen VZW, ING België en de fondsmanagers opgerichte beheersvennootschap. Het richt zich op investeringen in jonge groeibedrijven en ook in bedrijven in de groei- of overdrachtsfase met een exploitatiezetel in Vlaanderen.

Deel dit nieuwbericht

Gerelateerde artikels

Update

BAN Vlaanderen houdt rekening met een nieuwe realiteit die elk van ons beïnvloedt en bezig houdt. We hebben besloten om met het hele team blijven verder te werken en zo bedrijven aan investeerders te matchen. Dat lijkt ons “wijs” in deze omstandigheden.

Onze evenementen en vergaderingen zullen voorlopig zoveel mogelijk virtueel en online gebeuren. Dit betekent concreet dat al onze opleidingen en matching fora zullen aangehouden worden, gebruik makende van alternatieve digitale middelen. Laten we van de nood een deugd maken en deze nieuwe manier van werken, vergaderen en netwerken samen verder ontdekken en uitdiepen. Voor vragen, stuur ons gerust een bericht op info@ban.be of contacteer onze coördinator in uw regio.