Een netwerk van
gedeelde kennis

Hét platform waar kapitaalzoekende
ondernemers en privé-investeerders
elkaar vinden

Tevreden klanten

Komt het effectief tot een ‘wise deal’, dan is de inbreng van de Business Angel onderscheidend. Dat blijkt overvloedig uit de succesverhalen van tevreden klanten. Ze illustreren dat de aanpak van BAN Vlaanderen met aandacht voor een ‘klik’ op alle niveaus de beste weg is naar een duurzame samenwerking.

Testimonials

Update

BAN Vlaanderen houdt rekening met een nieuwe realiteit die elk van ons beïnvloedt en bezig houdt. We hebben besloten om met het hele team blijven verder te werken en zo bedrijven aan investeerders te matchen. Dat lijkt ons “wijs” in deze omstandigheden.

Onze evenementen en vergaderingen zullen voorlopig zoveel mogelijk virtueel en online gebeuren. Dit betekent concreet dat al onze opleidingen en matching fora zullen aangehouden worden, gebruik makende van alternatieve digitale middelen. Laten we van de nood een deugd maken en deze nieuwe manier van werken, vergaderen en netwerken samen verder ontdekken en uitdiepen. Voor vragen, stuur ons gerust een bericht op info@ban.be of contacteer onze coördinator in uw regio.