In de BAN van
jouw ding

Hét platform waar kapitaalzoekende
ondernemers en privé-investeerders
elkaar vinden

Word business angel bij BAN

Voor business angels

Wat mag je verwachten van BAN Vlaanderen

  • Je vindt uitstekende investeringsmogelijkheden. Dankzij onze selectie worden enkel de beste en meest belovende projecten voorgesteld tijdens onze befaamde matching events.
  • Je krijgt de kans om in een heel vroeg stadium te participeren, als eerste durfkapitaal.
  • Je kunt rekenen op een discrete behandeling door BAN Vlaanderen. Als investeerder beslis je zelf in welke mate je als business angel op de voorgrond treedt.
  • Je kunt deelnemen aan Angel Wings. Dat is het crowdfundingsplatform voor een syndicaat van business angels. Dit schept mogelijkheden tot een co-investering met een of meerdere lead-Angels. Meer Angels Samen kunnen een grotere investering realiseren.

Wat verwacht BAN Vlaanderen van jou?

  • Je bent bereid om je ervaring en kennis op een actieve en kosteloze manier binnen te brengen in de bedrijven waarin je participeert. Lees hier  de gedragscode van BAN Vlaanderen voor business angels.
  • Je bent bereid een investering te doen voor een bedrag tussen de 50.000 en 200.000€. De gemiddelde investering in 2018 bedroeg 150.000€.
  • Je hebt een succesvolle carrière als ondernemer (gehad) en beschikt over uitgebreide investeerderservaring. Daarnaast zijn bestuurderscapaciteiten en motivatie ook belangrijk.

Wat kost het je?

  • Elke business angel betaalt voor de aangeboden diensten een jaarlijkse registratiefee van €550 (excl. BTW) Dit bedrag is inclusief de deelname aan alle activiteiten die door BAN Vlaanderen georganiseerd worden.
  • De registratiefee is geldig voor 1 kalenderjaar en wordt aangerekend in de loop van de maand januari van elk jaar. Bij toetreding in de loop van een kalenderjaar, wordt de registratiefee berekend op basis van het aantal nog te lopen maanden, inclusief de gestarte maand

Events

23
april 2020
Matching event April
Digitaal
14
mei 2020
Matching Event Mei
Digitaal
18
juni 2020
Gent
Matching Event West
MeetDistrict

Alle events

Update

BAN Vlaanderen houdt rekening met een nieuwe realiteit die elk van ons beïnvloedt en bezig houdt. We hebben besloten om met het hele team blijven verder te werken en zo bedrijven aan investeerders te matchen. Dat lijkt ons “wijs” in deze omstandigheden.

Onze evenementen en vergaderingen zullen voorlopig zoveel mogelijk virtueel en online gebeuren. Dit betekent concreet dat al onze opleidingen en matching fora zullen aangehouden worden, gebruik makende van alternatieve digitale middelen. Laten we van de nood een deugd maken en deze nieuwe manier van werken, vergaderen en netwerken samen verder ontdekken en uitdiepen. Voor vragen, stuur ons gerust een bericht op info@ban.be of contacteer onze coördinator in uw regio.