Wise Academy

Hét platform waar kapitaalzoekende
ondernemers en privé-investeerders
elkaar vinden

Welkom bij de Wise Academy van BAN Vlaanderen!

Ondernemers en business angels zijn steeds vol goede bedoelingen om van elk verhaal een succes te willen maken. Niet alle businessplannen worden zoals ze zijn ook gefinancierd en soms is dat terecht, maar vaak ook gewoon jammer. BAN Vlaanderen speelt met de Wise academy een cruciale rol in het opbouwen van meer kennis van zaken op het gebied van Angels investeringen in start- en groeibedrijven.

Our knowledge partners

Ik wil partner worden

Ik wil me aanmelden bij de Wise Academy

Indien U beide luiken wenst te bezoeken moet u twee aparte accounts aanmaken

Bedoeling

Onze overtuiging is dat er voor de succesvolle financiering van ondernemingen door business angels meer wijsheid nodig is voor alle deelnemers aan de deals.  In deze academy krijgen business angels en ondernemers uitvoerig tekst en uitleg over alle belangrijke aspecten hiervan.

Werkwijze

BAN Vlaanderen put uit vele jaren ervaring op dit vlak. Hier berusten we nu op om de juiste selectie van thema’s en inhoud te waarborgen. Daarbij kan de Wise academy ook vertrouwen op de ondersteuning van gerenommeerde Wise Partners. Zij lichten uit hun expertise en ervaring de meest relevante aspecten van ondernemerschap en financiering toe.

Het aanbod

Naast een up-to-date en groeiend aanbod aan online cursussen zijn er ook steeds face-to-face momenten. De mix tussen beide laat ons toe zo veel mogelijk toegevoegde waarde te bieden onafhankelijk van de reeds bestaande voorkennis en ervaring van de deelnemers.

Vind je toch niet het antwoord op je vraag? Stel die dan gerust vanuit het online platform, in een face-to-face opleidingsmoment of gewoon via e-mail aan een van de BAN teamleden.

Hoe werkt het online gedeelte?

Iedereen kan vrij toegang krijgen om alle cursussen te raadplegen. Om een cursus effectief te doorlopen moet je wel eerst een gebruikersnaam aanmaken. Dat is heel gemakkelijk en voldoet uiteraard aan alle gebruikelijke en wettelijke beschermingen.

De voordelen van zo eigen account zijn:

  • bijhouden welke cursussen al doorlopen werden
  • berichten over nieuwe cursussen of onderdelen
  • inschrijven op specifieke cursus gerelateerde events : Class room opleidingen, webinars, conference calls, live Q&A sessions…
  • ieder kan sowieso ten alle tijden zijn account ook zelf weer verwijderen.